Workshops

Online cursus Landschapsfotografie

In samenwerking met Heelhollandfotografeert heb ik een online cursus Landschapsfotografie samengesteld. In ruim 2,5 uur videomateriaal vertel ik je alles wat je moet weten over het maken van landschapsfoto's. Daarbij neem ik je mee van idee tot eindresultaat. Hieronder zie je de trailer van de cursus. Klik hier om alles te weten te komen over de cursus.


Masterclass Landschapsfotografie

Naast de online cursus Landschapsfotografie biedt ik nu samen met Heelhollandfotografeert een masterclass landschapsfotografie aan. De masterclass is op het (schier)eiland Marken. Met zijn karakteristieke groene houten huisjes, vuurtoren het Paard van Marken, de ijsbrekers en een pittoresk haventje, biedt deze omgeving volop kansen om je te verdiepen in de landschapsfotografie. Klik hier voor meer info over de masterclass.


Basiscursus fotografie

Wil je leren fotograferen of je fotografie verbeteren? Dan is de basiscursus fotografie van HeelHollandFotografeert de perfecte oplossing! Deze klassikale cursus voor beginnende fotografen is te volgen in verschillende steden in 8 avonden. Schrijf je je in voor de cursus in Weesp? Dan ben ik je docent. Klik hier voor alle info over de basiscursus.


Vervolgcursus fotografie

In opvolging van de basiscursus, geef ik nu ook, in samenwerking met HeelHollandFotografeert, een vervolgcursus fotografie in Weesp. Beschik je al over de nodige basiskennis maar wil je nog meer uit je fotografie halen? Misschien is deze cursus dan wat voor jou! In 5 avonden en 1 praktijkmiddag worden in totaal 4 verschillende veelgebruikte thema’s van de fotografie behandeld (compositie, landschapsfotografie, portretfotografie en straatfotografie). Je gaat aan de slag met deze thema’s tussen de lessen door en de resultaten worden uitgebreid besproken tijdens de lesavonden. Schrijf je je in voor de cursus in Weesp? Dan ben ik je docent. Klik hier voor alle info over de vervolgcursus.